Vrijwilliger!

Een vrijwilliger, ook wel volontair genoemd, is iemand die uit vrije wil werkzaamheden verricht, buiten een vast dienstverband. In het algemeen zijn deze werkzaamheden onbetaald, of er staat een vergoeding tegenover die lager ligt dan het minimumloon bij betaald werk.

#onlinewijsheid

Maar even serieus..

Wat kost het?

Goed zo! Het eerste advies voor iemand die naar Oeganda gaat; maak altijd duidelijke afspraken. Hier heeft niks én alles een prijs (wink wink corruptie). Dus om het goede voorbeeld te geven zijn wij erg duidelijk over de prijzen. We hebben de belangrijkste kosten in een makkelijk schema voor je samengevat!

Alles in oranje betaal jij, groen betaalt Joeboentoe.

We zien dat je onze website op een smartphone bekijkt. Als je het volgende overzicht goed wil bekijken, kantel je smartphone dan even 90 graden!

Accommodatie & eten *Je verblijft bij een lokaal gastgezin die je verzorgen tijdens je verblijf. Lokaal eten en een fijn bed (met muskietennet) in een schone privékamer zijn inbegrepen! Let op.. Het is mogelijk om bijvoorbeeld (tijdelijk) in een Bed & Breakfast te verblijven. Overleg met ons over de bijkomende kosten.

€ 23,- per week

Vliegticket *Wist je dat je bij ons je CO2 kunt compenseren? Omdat je naar ons toe vliegt of gewoon omdat je de wereld wat meer zuurstof wil geven; wij vinden alles goed!

Minstens € 300,-

Visum *Dit proces is zo omslachtig dat we er een speciale pagina (klik) voor hebben aangemaakt. Zucht..

$ 50 voor 90 dagen

Airport Pickup & Vervoer naar Project *De reis naar je bestemming gaat (soms) door moeilijk begaanbaar terrein. Om zeker te weten dat we je veilig op locatie krijgen, zorgen wij voor een goede auto en chauffeur die voor je klaar staan wanneer je in Oeganda aankomt. Welke tijd dan ook!

€ 50,- per dag + brandstofkosten *€ 0,20 per km.

Overnachting in Entebbe *Als je in het midden van de nacht aan komt, is het verstandig om Entebbe te overnachten. Wij kennen leuke, schone en relatief goedkope guesthouses waar je lekker kunt bijkomen.

Circa € 20,- per persoon per nacht

Overnachting in Kampala *Kampala, de hoofdstad van Oeganda is ongeveer een uurtje rijden van Entebbe en zeker de moeite waard om een nachtje (of langer) te blijven.

Circa € 30,- per persoon per nacht

Op safari *Om Oeganda te helpen offer jij jezelf op door op safari te gaan.. Wat ben je toch een held! En toch klopt het aangezien toerisme een hele belangrijke bron van inkomsten is voor het land. Als wij de safari voor je verzorgen dan weet je zeker dat de positieve impact voor de lokale bevolking maximaal is!

Vanaf € 200,- per persoon *De kosten zijn € 75,- per dag (4*4 auto & professionele chauffeur) en de brandstof. Afhankelijk van het aantal (max 6) kun je al voor € 200,- op een safari van drie dagen!

Wat Betaalt

Joeboentoe?

Onze jaarlijkse kosten liggen zo rond de € 3300,- per jaar. Deze kosten worden gedragen door een paar zeer gewaardeerde donateurs en de bankrekening van de voorzitter. Benieuwd naar onze kosten? Lees hier alles over onze inkomsten en uitgaven.

Wil jij ons helpen ons werk voort te zetten? Help ons dan met een kleine donatie! We zijn een ANBI stichting; de gift is dus aftrekbaar van de belasting, perfect toch!?

[doneren_met_mollie]

To

The

Point!

Wat kun JIJ doen?

Ons concept is simpel; er zijn in Oeganda enorm veel mensen die hulp kunnen gebruiken en wij bieden jou de mogelijkheid om te helpen. Wil jij kijken wat je samen met Joeboentoe kunt betekenen voor je medemens? Stuur ons dan een mail met daarin wat achtergrondinformatie en de reden waarom jij denkt een bijdrage te kunnen leveren. Er zijn maar een beperkt aantal plekken dus we zijn erg geïnteresseerd in je motivatie & vaardigheden. Oh ja, we hebben ook op deze nieuwe website een FAQ pagina geplaatst met allerlei leuke weetjes over ons en Oeganda!

Joeboentoe is ook specifiek op zoek naar bepaalde skills. Scroll nog iets verder naar beneden om te zien waar wij op zoek naar zijn.

Wij zoeken naar jou!

Onze marketing

Wij krijgen elke maand een  budget van Google om te adverteren maar niemand bij Joeboentoe heeft er verstand van. En zo maken we dus niet optimaal gebruik van deze vriendelijke Google donatie. We zijn dus op zoek naar een SEA (en SEO) specialist die ons wil helpen om Joeboentoe op de beste manier te marketen. 

Ben jij degene die non-profit op een hele profit manier weet te marketen? Dan maken we graag kennis met je!

Ben je handig?

Zodra de lockdown in Oeganda opgeheven (hopelijk september 2020) wordt, starten wij met de opbouw van ons Aquaponics Agro Project. In het kort starten we een sociaal project waarbij we m.b.v. aquaponics een nichemarkt in Oeganda gaan bedienen. Ook richten we ons op (biologische) landbouw, compostering, permacultuur en als laatste: kennisdeling met de lokale bevolking.

Groene vingers met eelt? Stuur ons dan een mailtje! Vele handen maken licht werk!

Fundraising

Joeboentoe is een hele kleine stichting met zeer beperkte middelen. We weten dat er overal potjes met geld voor stichtingen zoals ons klaar staan maar je moet weten waar en hoe je deze bemachtigt. Ben jij óf ken jij de perfect fundraiser?

Neem dan contact moet ons op!

Hello?

Is it you we’re looking for? Ook op zoek naar hulp bij onze grappen.

Deel Ons!

Je helpt ons met een hele simpele handeling; door deze pagina te delen op Facebook/Twitter/LinkedIn en ons te volgen op Instagram & YouTube. Bedankt!


    De velden met een * zijn verplicht. Wij gebruiken je gegevens alleen om een e-mail terug te sturen. Lees hier onze privacyverklaring.

    Contact opnemen

    Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk? Wij helpen je graag!

    Not readable? Change text. captcha txt